Börje Davidsson till din tjänst!

I ett gammalt torp strax utan för Äspered 2 mil nordväst om Borås så bor Börje tillsammans med sin sambo. Här äger dem en hel del skog för själva men förvaltar också skog åt sina danska vänner som har sin sommarstuga precis bredvid paret. Börje har en bakgrund inom skogs och trädgårdstjänst och har nu valt att starta just Börjes Skog och Trädgårdstjänst för att satsa på sin egen verksamhet. Intresset är stort för allt i branschen vilket gör det kul – är du ute efter någon som kan hjälpa dig med din mark så är med andra ord Börje en perfekt man i sina bästa dagar som du kan kontakta!

Till en början kan vi i det stora hela prata trädfällning. Du ska vara försiktig att ta ned det där trädet som täcker er kvällssol – det är viktigt att låta någon som kan detta göra jobbet. Oavsett storlek eller plats så löser Börje detta, för inga träd är omöjliga att ta ned! Behöver du dessutom hjälp med slyröjning så är det samma Börje du kan kontakta för detta. Du kan med hjälp av slyröjning öka virkesvärdet på din skog och tillväxten på de stammar som får stå kvar blir större om omgivande sly tas bort. Som arborist – också beskrivet som trädvårdsspecialist som vårdar träd i bebyggda miljöer har Börje även koll på allt vad dina träd mår bra av och inte.

En bred kompetens för din trädgård

Så oavsett om du har stora marker du behöver hjälp med eller kanske bara ett träd på trädgården som skulle behövas ta ned så är Börjes trädfällning en underbar verksamhet och helt passande att kontakta. Det finns mycket kunskap och man är mån om att du som kund ska bli nöjd! Börje svarar när du ringer, hoppas du blir nöjd!