Bästa flyttfirman i Malmö!

När nu flytten går vidare till ytterligare en storstad finns en flyttfirma i Malmö som rekommenderas starkt.

Vår flytthistoria är såhär i efterhand nämligen ganska rolig. Jag och min sambo och vår son skulle flytta vidare till metropolen Malmö. Detta hade vi planerat länge eftersom lägenheten vi bodde i var alldeles för trång för oss, vi behövde mer plats och dessutom kom det ut en fin hyreslägenhet som vi nappade på. Egentligen hade vi tänkt köpa men ville flytta ganska snabbt vilket gjorde att vi tog denna. Vi skulle precis lämna vår första lägenhet för den nya när vi hittar en helt perfekt bostadsrätt. Inflytt var däremot om 2 månader och vi kunde inte bo kvar i första lägenheten. Detta gjorde att vi var tvungna att flytta till den nya hyresrätten, trots att vi precis köpt vår drömlägenhet.

Flyttkillarna i Malmö bäst när det gäller

Ja, det kan man väl lugnt säga då Flyttkillarna i Malmö blev våra bästa vänner under en period när vi flyttade, dels från den gamla hyresrätten in i den nya, men bara två månader senare igen till vår bostadsrätt som vi köpt. Men vet ni vad, det gjorde mig ingenting. För med fantastiskt bemötande, otroligt noggranna killar och en trygg flytt gjorde att jag bara njöt hela vägen. Det blev snarare kul att flytta och det gjorde mig ingenting att det blev lite lustigt denna gång. Nu bor vi i vår härliga bostadsrätt och har gjort i ett år.

Roligt nog har vi gått i hustankar och här om två månader så kommer vi få tillgång till vårt hus som vi precis köpt. Ni kan ju bara gissa vilka vi kommer att ringa när vi ska flytta… Igen 🙂