En ny kökslampa innan jul

Min kökslampa är för tråkig så innan jag sätter igång att planera inför julen och all god mat så måste jag skaffa mig en ny. Jag har letat en hel del på nätet men även gått runt och fönstershoppat lite nere i stan, utan att riktigt kunna bestämma mig för vad jag vill ha. Det lutar dock mot att jag beställer en från Stayhome (så kan jag stanna hemma och behöver inte springa på stan igen ;)) och då ska jag även beställa lite julgrejer. Bland annat beställde jag kökslampor från Stayhome och böcker med julsånger från Notlagret Om jag då beställer lite julpyssel så jag kan ju också spara lite portot. På tal om att jag var nere på stan, så var det så djäääkla sjukt halt att jag höll på att hamna på sjukhus, så jag får nog ta och skaffa mig halkskydd och annat smått och gott. Jag hittade några varma arbetskläder från L.Brador, är det något som har provat? Det vore ju grymt bra med någon modell som man kan ha med lite olika sorters skor och som är lätta att sätta på och ha på kontoret för att traska runt med dubbar så fort det råkar vara lite halt ute ;)!