Blandade julklappar: Terrassvärmare, crosskläder, gräsklippare och tv

Då är julen över och hela vardagsrummet och halva altanen är full av prylar. Vi brukar passa på att göra en del stora inköp till jul, så att det blir lite roligare på julafton :). Annars blir det sånt fokus på böcker, spel, filmer, husgeråd och tröjor. Det är rätt svårt att komma på roliga och bra julklappar.

På altanen står en terrassvärmare och väntar på att det ska bli vår så att vi kan testa den (plus 3 är lite för kallt även om man den säkert har bra drag). Där står också en gräsklippare. Vem köper en gräsklippare i december? 😉 Jo den som hittar den på en utförsäljning, säger jag då. På en stol ligger sonens nya crosskläder, som han var så nöjd med. I en låda vid väggen står vår nya 4K-tv som ska ersätta en tung platt-tv som inte ens har full-hd. Den skulle inte behöva ersättas sas det när vi köpte den gamla, den hade ju både hd, var platt, energisnål m m. Med vår nya Apple TV blir det enkelt att dra på allt möjligt och få grym bild. Sen är det mycket böcker, filmer, byxor, bunkar, sockar, spel och tröjor också förstås … Det är ungefär samma varje år.

Kommentarer är stängda.