Eltjänst Älmhult gjorde det igen!

Nu kanske ni blev, efter mitt förra inlägg, nyfikna på varför just Eltjänst Älmhult är en bra elektriker i Älmhult, efter att Olle hjälpt oss med att hitta rätt proppskåp. Nog att vi den gången var klantiga och leta i fel proppskåp när det blev alldeles kolsvart när strömmen gick dagen innan julafton. Men denna gången hade vi faktiskt problem på riktigt.

När vi var på besök hos våra bästa kompisar som fortfarande bodde kvar i huset som vi bott granne med i Älmhult så såg vi fram emot en härlig vistelse tillsammans. Vi hade inte setts på väldigt länge och vi hade förberett flera aktiviteter för helgen för att vi skulle hinna med så mycket som möjligt. Men det hela började inte kanonbra.

När vi svängde in på gården runt 8 på kv ällen så är Helenes och Bengts hus helt kolsvart. Kanske är dem och handlar tänkte vi och parkerade bilen så länge. Men när vi kommer släpandes på resväskorna så möter vi Helene och Bengt och både är i panik. Det small tydligen bara till i huset när Helene hade satt igång spisen och allt blev mörkt.

Vi vet vem den bästa elektrikern är

Som tur var visste i efter den händelse den 23e december några år tidigare exakt vart vi skulle ringa och kul nog var det just Olle som kom och besökte oss denna gången också. Han kom ihåg oss, mest för vårt klantiga misstag att leta i fel proppskåp när strömmen hade gått. Denna gången fick Olle jobba lite mer då det var något mer allvarligt elfel som hade uppstått i Helene och Bengts hus. Han kämpade länge och här fick han verkligen visa upp varför Eltjänst Älmhult är den bästa elektrikern i Älmhult. På en ynka timma hade han löst problemet och vi var återigen Eltjänst Älmhult evigt tacksamma.