Pärlgrossisten fick mig börja pärla

Har börjat pärla smycken. Det började med att jag blev permitterad från jobbet i början av mars. Efter att ha kollat på nästan alla serier i mänsklighetens historia, hittade jag sajten Pärlgrossisten och dess pärlor. Nu är pärlande min nya favorithobby.

Vi får se vart min nya hobby tar mig. Jag kommer inte börja sälja eller så, men det är kul att ha något att göra i arbetslösheten. Jag såg att Aftonbladet myntade ordet Generation Corona om oss i tjugoårsåldern. Det är ett uttryck som jag hoppas dör ut inom kort. Jag vill bara att allt detta ska vara över och att jag ska hitta ett nytt jobb igen. Men tills dess är smyckestillverkning ett väldigt bra tidsfördriv.

Sedan undrar jag hur mycket en dålig sommar påverkar? Detta kanske är dumma frågor, men jag är också en lekman inom detta ämne. Jag vet att man ska placera solceller i söderläge, men det kräver ju fortfarande att solen tittar fram. Det är en nackdel i sig att det är ett helt nytt område för mig. Samtidigt kan man inte fastna i gamla hjulspår bara för att ens egen kunskap inte räcker till. Jag tror att det lutar mot att vi kommer att investera, men jag tänkte ändå lufta detta på bloggen först för att se om det finns någon som har något värdefullt att tillföra till ämnet.