Elektriker i Landskrona

Jag har precis sökt ett jobb som elektriker i Landskrona, som ligger ungefär 25 minuters bilfärd från där jag bor. Med alla dessa nya elstolpar och laddningsstationer för elbilar som måste sättas upp omgående så lär vi elektriker inte sakna arbete på många år framåt. Det är verkligen ett uppsving för alla elektriker som jobbar som elinstallatörer och åker runt på uppdrag att sätta upp laddningsstationer till alla elbilar. Eftersom jag stormtrivs med att åka runt till nya arbetsplatser ofta så har jag sökt en ny tjänst som elektriker i Landskrona där jag får i uppdrag att installera nya elstolpar.

Nytt jobb som elektriker

Jag hoppas verkligen att jag får det nya jobbet som jag har sökt för det hade passat mig som handen i handsken. Inte nog med att jag får ut och resa i jobbet flera gånger i veckan, jag kan också få möjligheten att ta med mig firmabilen hem och använda till och från jobbet. Det hade varit superpraktiskt för då kan jag göra mig av med en av våra två bilar och spara lite pengar på det. Plus att en företagsbil är så mycket mer praktiskt utan att behöva äga den. Men först ska jag få jobbet och det vet vi ju inte hur det blir med det, som sagt.

Alltid elektriker

Jag kommer alltid att arbeta som elektriker i Landskrona (tror jag i alla fall) då jag har arbetat på flera olika ställen och det snackas mycket på många arbetsplatser. Men det var därför jag fick arbeta på Ebbas gård ett par mil från där jag bor i lägenhet. Ebba hade sedan en tid tillbaka valt att mer eller mindre isolera sig på sin underbara gård, vilket är väldigt sorgligt då jag vill minas henne som hon egentligen var, varm, omtänksam och moderlig. Även om du inte tyckte det på den tiden så måste du väl ändå förstå din stackars mamma. Vi var i alla fall välkomna att komma in och ta en kopp kaffe.

Kommentarer är stängda.