Poolleverantör med helhetslösning

Vi har ju i ett par års tid funderat på om vi skall skaffa en pool eller inte att ha på tomten och vi har väl hela tiden känt att vi inte riktigt vet hur vi skall göra och hela grejen har bara känts omständlig. Men av en slump så kom jag i kontakt med ett företag som heter Poolmakarna och det var då vi bestämde oss för att slå slag i saken.

Från idé till slutresultat

Poolmakarna är ett företag som levererar en helt färdigbyggd pool, från idé till slutresultat och därför kändes det för oss som ett givet val att anlita dom till att bygga vår nya pool vi så länge drömt om att skaffa. Poolmakarna tar helhetsansvaret över byggnationen och är en totalentreprenör som styr ihop och har kontakt med alla hantverkare och annat inblandat folk under hela processen. De har hela tiden koll på att alla som är involverade är på plats enligt tidsschema och följer bygget enligt plan och det som vi tyckte var lite extra bra var att de har en projektledare för varje poolprojekt de har och som informerade oss under hela processen om vad som sker och hur de låg till i tid.

Service och lyhördhet utan dess like

Vi fick också otroligt bra och professionell hjälp med att göra de rätta valen när det kom till storlek på poolen, placering och vilket värmesystem exempelvis som var den bästa lösningen för oss. En service och lyhördhet utan dess like helt enkelt.
Vad vi även fick lära oss var att dom bygger sina pooler i material som varken ruttnar, spricker eller rostar, så som den betonggjutna stommen.

Går ni själva i tankarna att skaffa pool vill jag varmt rekommendera er till att kontakta Poolmakarna. Dom erbjuder sina tjänster till flera delar av landet och jag är övertygad att ni kommer hitta en bra lösning just för er. Det är värt vartenda krona!