Städfirma i Borås

Trött på smuts som gror i husets alla hörn? Du vet väl att det går att ansöka om RUT-avdrag för städning i hemmet! Det är inte bara de som tjänar mycket pengar som har råd med hemstädning som det kanske var förr i tiden. Med hjälp av RUT-avdraget kan vem som helst dra av kostnad för hemstädning. Det kan vara väl värt pengarna att anlita städfirma i Borås eller på någon annan ort om du har mycket i ditt liv som pockar på din uppmärksamhet. Att komma hem till ett hus som skiner blankt av nyskurade golv, eller doftar av rengöringsmedel är ett rent välbehag för en del som mer än gärna lägger några slantar i veckan på att någon annan tar hand om städningen.

Städfirma vid flyttstädning

När det är dags att flytta så finns det tre mycket jobbiga delar i det hela, det är att packa, flytta sakerna och att städa ur bohaget efteråt. Finns det något tråkigare att efter alltihop vara tvungen att städa en sista gång? När du har lagt timmar och åter timmar på att packa ner alla dina saker i flyttkartonger så vill du bara att allt ska vara klart i en handvändning. Då kommer nästa steg, att flytta alla kartongerna! Kanske har du som jag, tröttnat på att göra allting själv och faktiskt hyrt en flyttfirma som flyttar alla dina grejer. Men det blir ändå mycket åkande fram och tillbaka mellan boendena så när allt är flyttat är du inte så sugen på att röja upp efter både dig själv och flyttkarlarna och städa inför att någon annan ska flytta in.

Städfirma med RUT-avdrag

Rut står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och innebär att du som privatperson får göra ett avdrag på 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster. Rut-avdrag vid flyttstädning får göras, oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller hus. Så är du trött på att städa – anlita en städfirma!

Kommentarer är stängda.